Moduline – Van de keuken tot de tafel: koken, koelen, warm houden, koud houden, regenereren

Het belangrijkste punt bij de ontwikkeling van Moduline-producten is het 360-gradenoverzicht van de workflow. In feite volgt Moduline alle workflowstappen met grote aandacht voor de efficiëntie en kwaliteit van de resultaten, ongeacht de hoeveelheid.

Hierdoor kunt u besparen op grondstoffen, voedseltransformatie en rationalisatie van keukenbeheer, terwijl u dezelfde perfecte resultaten biedt op het gebied van kwaliteit.

Koken

Moduline kookgereedschappen zijn de meest geavanceerde op de markt.

Welke kookmethode u ook gaat gebruiken of welk recept u ook wilt bereiden, Moduline heeft de oplossing.

Met de verschillende kookmethodes die Moduline-producten kunnen bieden, kunt u uitstekende resultaten behalen met elk gerecht, hetzij door statisch koken (met of zonder roken), convectie, stoom, gemengde convectie-stoom en, ten slotte, druk.

 

Chillen

Om een ​​soepele workflowbeheer in uw keuken te hebben, moet u alles klaar hebben wanneer dat nodig is.

Moduline koelmachines en vriezers bieden de mogelijkheid om de temperaturen van eerder gekookt voedsel te verlagen en ze koud te houden dankzij hun snelle vriestechnologie.

Het voedsel behoudt al zijn eigenschappen dankzij verbeterde snelvriestechnieken die Moduline in zijn machines gebruikt. Op deze manier kunnen gebruikers de voorraden rationaliseren en hun werkproces van tevoren organiseren.

 

Koud vasthouden

Het bewaren van voedsel gedurende lange tijd en in perfecte staat van bewaring is een noodzaak voor elke keuken met professionele eisen.

Moduline Cold line onderhoudt en bewaart voedsel zonder de organoleptische eigenschappen of de smaak te beïnvloeden.

 

Regenereren

Bij een bestelling in de keuken verwacht de klant dat het gerecht vers wordt bereid.

Soms staat de hoeveelheid gerechten die in dezelfde periode worden geserveerd echter niet toe dat ze worden bereid zoals besteld.

Om deze reden heeft Moduline een productlijn gecreëerd die de mogelijkheid biedt om “Just-In-Time” voedsel te serveren aan een groot aantal gasten.

Terwijl de productlijnen Chill and Cold uw gekookte voedsel kunnen koelen en lang bewaren, kan de Regeneratie-apparatuur het terugbrengen naar de exacte staat waarin het was toen het net gekookt was, zonder de smaak, smaak of kwaliteit van uw recepten te veranderen.

Warm houden

Met het Warm-productassortiment stelt Moduline de chef in staat de tijd die beschikbaar is voor service te verlengen.

Wanneer het eten klaar is, kan elke vertraging bij het serveren of de hoeveelheid gerechten die samen worden geserveerd zeker een groot probleem zijn voor de keuken.

Daarom kunt u met de warmhoudapparatuur, met trolleys of laden, zelfs uren later kwaliteit en ongewijzigde smaken van uw gerecht serveren.

 

Meer informatie? Klik hier!