Gazi – Traditionele Houtskool oven

De houtskooloven is een zeer nuttig, veelzijdig product dat,in tegenstelling tot andere keukenelementen, kan werken zonder elektriciteit of gas. Hij kan gebruikt worden in de keuken en overal waar dan ook energiebronnen, zoals gas en elektriciteit, zijn niet toegankelijk zijn.

Het is een ideaal product voor buiten catering, één oven kan  Wel tot 150 gasten voeden, Het is ook geschikt voor het bereiden van allerlei soorten van vlees, groenten, aardappelen, brood en desserts, zoals croissants, kaas en champignons; kortom, het kan worden gebruikt voor voorgerechten, hoofdgerechten en desserts. Het enige wat je nodig hebt is een houtskool oven. Een vulling van ca. 5 kg houtskool is voldoende voor 8 uur bakken. Het is mogelijk om op twee niveaus te bakken, d.w.z. op twee stevige roestvrijstalen rekken tegelijk. De rekken bestaan ​​uit zij- en achterhekken voorkomen dat voedsel valt. Een vaste stof, geïsoleerde deur is zeer eenvoudig te openen en voorzien van een display van de huidige temperatuur in de oven. Onderaan de oven is een roestvrijstalen uittrekbare bak, die as opvangt moet na gebruik worden verwijderd. Onderaan de oven en in de schoorsteen zitten dempers die worden gebruikt voor het regelen van de luchtinlaat en temperatuur in de oven. De oven is zeer stevig en stijf, aangezien het deksel is gemaakt van 5 mm ketelplaat, die een kan dragen zware warmtebelasting. De 5 cm dikke isolatie maakt extreem veel mogelijk laag warmteverlies en langdurige prestaties met één vulling.

Vanwege een specifieke smaak van houtskool bakken, raden we aan voor iedereen die zijn gasten iets wil bieden meer en tegelijkertijd energie besparen;

de houtskooloven verbruikt veel minder energie in vergelijking met andere ovens.

Meer informatie? Klik hier!