Adande – De BESTE koellade ter wereld

Adande beschikt over een gepatenteerde ‘Hold the Cold’-technologie.

Een Adande koellade functioneert niet als een andere koelkast of vriezer in de commerciële koelindustrie.

De geïsoleerde lade in de unit zorgt ervoor dat koude lucht wordt vastgehouden telkens wanneer de lade wordt geopend.

In tegenstelling tot conventioneel gemaakte koelunits, waar ventilatoren koude lucht door de kast blazen, stroomt koude lucht met Adande zachtjes op en rond het voedsel in de geïsoleerde lade – we noemen dit ‘koeling met lage snelheid’.

Met dit ontwerp kunnen chef-koks de houdbaarheid van hun ingrediënten en producten verlengen door uitdroging van voedsel te voorkomen.

Lage snelheid koeling zorgt ervoor dat de Adande te allen tijde een stabiele temperatuur en uitzonderlijke vochtigheidsregeling heeft. Tijdens frequente of langdurige ladeopeningen is de aanval door hoge temperatuur en omgevingslucht minimaal, wat een koel en goedaardig microklimaat oplevert voor de opslag van voedsel.
In de heetste keukens, en zelfs wanneer ze direct onder hoge temperatuur bakplaten en vleeskuikens in de kooklijn worden geplaatst, presteren Adande lades precies hetzelfde. Met de geïsoleerde lade open, hebben gebruikers een perfect overzicht in vogelvlucht van alle producten en ingrediënten, wat een snelle service en snellere keukenproductie biedt.

Meer informatie? Klik hier!